Zenfolio HTML slideshow

texascbx

Mu-43 Veteran
Joined
Dec 30, 2009
Messages
389
Location
Texas
I was attempting to embed a HTML Zenfolio slideshow. I see it says HTML is on, but when I paste the code, the box is empty. Is HTML blocked?

<embed type="application/x-shockwave-flash" quality="high" width="640" height="480" align="" src="http://www.zenfolio.com/zf/code/slideshow/embedded.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowFullScreen="true" flashvars="id=584221376&background=0xf5f5f5&delay=5&transition=2&loop=1&random=0&allowfs=1&allowthumbs=1&showlink=1&allowtitles=0&showtitles=1&autostart=1&allowtopbar=1&allowcontrols=1&transparent=0&loop_music=1&frame=0xcccccc&preloader=http%3A%2F%2Fwww.zenfolio.com%2Fzf%2Fcode%2Fslideshow%2F002.swf&preloader_params=color%3D0xffffff"></embed>
 

texascbx

Mu-43 Veteran
Joined
Dec 30, 2009
Messages
389
Location
Texas
Thanks.

I know I used to be able to make it work so maybe it's not enabled anymore. The Texas Photography Forum does not allow it for security reasons so it's possible it's the same case here.
 

texascbx

Mu-43 Veteran
Joined
Dec 30, 2009
Messages
389
Location
Texas
Interesting that is kind of works if you put it in code boxes. If I knew how to make the code box square and big enough, it would work.

Code:
<embed type="application/x-shockwave-flash" quality="high" width="640" height="480" align="" src="http://www.zenfolio.com/zf/code/slideshow/embedded.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowFullScreen="true" flashvars="id=584221376&background=0xf5f5f5&delay=5&transition=2&loop=1&random=0&allowfs=1&allowthumbs=1&showlink=1&allowtitles=0&showtitles=1&autostart=1&allowtopbar=1&allowcontrols=1&transparent=0&loop_music=1&frame=0xcccccc&preloader=http%3A%2F%2Fwww.zenfolio.com%2Fzf%2Fcode%2Fslideshow%2F002.swf&preloader_params=color%3D0xffffff"></embed>
 

Amin Sabet

Administrator
Joined
Apr 10, 2009
Messages
10,892
Location
Boston, MA (USA)
Test:

<embed type="application/x-shockwave-<wbr>flash" quality="high" width="640" height="480" align="" src="http://www.zenfolio.com/<wbr>zf/code/slideshow/embedded.swf<wbr>" pluginspage="http://www.<wbr>macromedia.com/go/<wbr>getflashplayer" allowFullScreen="true" flashvars="id=584221376&<wbr>background=0xf5f5f5&delay=5&<wbr>transition=2&loop=1&random=0&<wbr>allowfs=1&allowthumbs=1&<wbr>showlink=1&allowtitles=0&<wbr>showtitles=1&autostart=1&<wbr>allowtopbar=1&allowcontrols=1&<wbr>transparent=0&loop_music=1&<wbr>frame=0xcccccc&preloader=http%<wbr>3A%2F%2Fwww.zenfolio.com%2Fzf%<wbr>2Fcode%2Fslideshow%2F002.swf&<wbr>preloader_params=color%<wbr>3D0xffffff"></embed>
 

Amin Sabet

Administrator
Joined
Apr 10, 2009
Messages
10,892
Location
Boston, MA (USA)
Test


<embed src="https://www.youtube.com/v/wgrrQwLdME8&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="385" width="480">
 

Amin Sabet

Administrator
Joined
Apr 10, 2009
Messages
10,892
Location
Boston, MA (USA)
test

<embed type="application/x-shockwave-<wbr>flash" quality="high" width="640" height="480" align="" src="http://www.zenfolio.com/<wbr>zf/code/slideshow/embedded.swf<wbr>" pluginspage="http://www.<wbr>macromedia.com/go/<wbr>getflashplayer" allowFullScreen="true" flashvars="id=584221376&<wbr>background=0xf5f5f5&delay=5&<wbr>transition=2&loop=1&random=0&<wbr>allowfs=1&allowthumbs=1&<wbr>showlink=1&allowtitles=0&<wbr>showtitles=1&autostart=1&<wbr>allowtopbar=1&allowcontrols=1&<wbr>transparent=0&loop_music=1&<wbr>frame=0xcccccc&preloader=http%<wbr>3A%2F%2Fwww.zenfolio.com%2Fzf%<wbr>2Fcode%2Fslideshow%2F002.swf&<wbr>preloader_params=color%<wbr>3D0xffffff"></embed>
 

Amin Sabet

Administrator
Joined
Apr 10, 2009
Messages
10,892
Location
Boston, MA (USA)
Ricky, sorry I couldn't figure out what the problem is. HTML definitely is enabled as you can see from the YouTube video embedded above, but your code won't work for me, and I'm not sure why.
 

Brian Mosley

Administrator Emeritus
Joined
Dec 15, 2009
Messages
2,998
<embed type="application/x-shockwave-flash" quality="high" src="http://www.zenfolio.com/zf/code/slideshow.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowfullscreen="true" flashvars="id=584221376&background=0xf5f5f5&delay=5&transition=2&loop=1&random=0&allowfs=1&allowthumbs=1&showlink=1&allowtitles=0&showtitles=1&autostart=1&allowtopbar=1&allowcontrols=1&transparent=0&frame=0xcccccc" align="" height="480" width="640">

Amin, it looks like zenfolio have changed their embed code, breaking the support here - if you compare the code in the OP with that above, you'll see what I changed.

Cheers

Brian
 

texascbx

Mu-43 Veteran
Joined
Dec 30, 2009
Messages
389
Location
Texas
Looking at the code and knowing it used to work, I think it's the changes they made to put music in where you see it says loop_music that broke it here. I don't embed music in the slideshow as it's very annoying at least to me if the music does not fit the images.

Thanks to both of you for your help. And to BBW also!:2thumbs:
 
Links on this page may be to our affiliates. Sales through affiliate links may benefit this site.
Mu-43 is a fan site and not associated with Olympus, Panasonic, or other manufacturers mentioned on this site.
Forum post reactions by Twemoji: https://github.com/twitter/twemoji
Copyright © 2009-2019 Amin Forums, LLC
Top Bottom