Still looking for a reason why I can't upload from my gallery.

Discussion in 'Open Discussion' started by caimi, Sep 23, 2013.

  1. caimi

    caimi Mu-43 All-Pro

    Apr 13, 2012
    middle US
    Caimi caimiphotography.com
    The admin. hasn't responded to my PM so if anyone else can help out here it would be appreciated. It is burdensome to cut and paste to do a simple upload to the point where I'm getting less and less interested in participating in the forum at all.
     
  2. dogs100

    dogs100 Mu-43 Top Veteran

    966
    Nov 12, 2011
    N Devon UK
    Geoff
    I have the same problem, I know how busy everyone is but it is frustrating. I PM'd Amin but haven't had a reply.
     
  3. phigmov

    phigmov Mu-43 Hall of Famer

    Apr 4, 2010
    What are the steps to reproduce the issue ?

    I have to admit to only using the Gallery accidentally once in the past so I'm not too familiar with it.
     
  4. gochugogi

    gochugogi Mu-43 Veteran

    Uploads work fine for me. But no access to reviews for a few days. Get a white screen and an error message. Probably the security problem tossed a few gotchas into the works.
     
  5. thelaxong

    thelaxong Mu-43 user

    791
    Jan 13, 2011
    Melbourne - Australia
    Did you send Amin a PM and ask the same question? Probably he doesn't read all the threads and may have missed yours.
     
  6. caimi

    caimi Mu-43 All-Pro

    Apr 13, 2012
    middle US
    Caimi caimiphotography.com
    I sent Amin a PM and no response. I guess he doesn't read all his PM's either.
     
  7. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
    I read all my PMs but haven't been able to reply to them all. Work has been very busy, we have a new baby at home (born Sept 24), and our sister site getting hacked has had me doing a lot of security related work on all the sites. Some of the security work broke certain features across all the sites, and I'm taking things one thing at a time.
     
    • Like Like x 4
  8. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
    I think I just fixed this. Please let me know if it is still broken.
     
    • Like Like x 1
  9. caimi

    caimi Mu-43 All-Pro

    Apr 13, 2012
    middle US
    Caimi caimiphotography.com
    You fixed it. Thank you!
     
  10. comdien

    comdien Mu-43 Regular

    35
    Sep 29, 2013
    You are vn? I am vn .

    Sent from my LG-SU640 using Mu-43 mobile app
     
  11. dogs100

    dogs100 Mu-43 Top Veteran

    966
    Nov 12, 2011
    N Devon UK
    Geoff
    Fixed for me too ... thanks