slow loading front page in chrome?

Discussion in 'Help and Feedback' started by Linh, Sep 11, 2011.

  1. Linh

    Linh Mu-43 All-Pro

    Apr 14, 2009
    Maryland, US
    So, has anyone had an issue w/ chrome locking up on the front page? I don't seem to have any issues w/ other browsers with it. It will take a good 15 seconds or more before I can scroll or click again in the tab loading the front page. It loads for the most part, but hangs on something at the end.

    This has probably been going on over the past 3-4 days I guess? It has been pretty recent.
  2. Promit

    Promit Mu-43 All-Pro

    Jun 6, 2011
    Baltimore, MD
    Real Name:
    Promit Roy
    It's not just you. I'm not sure what the issue is, possibly some JS not running well? I haven't bothered to debug. This is a fairly beefy machine too, so it's some kind of strange issue.
  3. Luckypenguin

    Luckypenguin .

    Oct 9, 2010
    Brisbane, Australia
    Real Name:
    I think it loads okay with Chrome on my laptop at home. I'll check it tonight.
  4. Alanroseman

    Alanroseman Super Moderator Emeritus

    Dec 21, 2010
    New England
    It seems to load fine with Chrome for me.

    Actually faster than the load in Safari..
  5. phigmov

    phigmov Mu-43 Hall of Famer

    Apr 4, 2010
    Try going to 'About Chrome' and check the update status.

    When I get oddball problems I find Chrome has updated itself under the hood and needs a relaunch. Once I restart the problems have disappeared.
  6. Linh

    Linh Mu-43 All-Pro

    Apr 14, 2009
    Maryland, US
    I've definitely relaunched chrome and rebooted the comp =) But it's quite odd that I'm having trouble at home, but not at work. Yet FF is fine at home... argh.
  7. muzee

    muzee Mu-43 Regular

    May 10, 2011
    Definitely - on the Mac. On Windows, the page loads faster.