1. Reminder: Please use our affiliate links for holiday shopping!

site down?

Discussion in 'Help and Feedback' started by beanedsprout, Sep 13, 2013.

  1. Bhupinder2002

    Bhupinder2002 Mu-43 Hall of Famer

    Same with me
     
  2. daggah

    daggah Mu-43 Regular

    87
    Feb 28, 2013
    Rapid City, SD
    David
    I can get to individual forums, and the subcategory those specific forums are in, but I can't get to the main forum list.
     
  3. beanedsprout

    beanedsprout Mu-43 Veteran

    429
    Apr 13, 2013
    north central Ohio
  4. pellicle

    pellicle Mu-43 All-Pro

    Feb 10, 2010
    Southport, OzTrailEYa
    pellicle
  5. darosk

    darosk Mu-43 Top Veteran

    705
    Apr 17, 2013
    Kota Kinabalu, Malaysia
    Daros
    I've been making it work by using my browser's history :)
     
  6. beanedsprout

    beanedsprout Mu-43 Veteran

    429
    Apr 13, 2013
    north central Ohio
    I've just been using the sidebar on the right.
     
  7. drd1135

    drd1135 Zen Snapshooter

    Mar 17, 2011
    Southwest Virginia
    Steve
    Everything is working fine for me so I feel left out.
     
  8. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
    Should be fixed
     
  9. Dduval

    Dduval Mu-43 Regular

    190
    Aug 13, 2013
    Orlando, FL
    Yep, fixed here!
     
  10. winnie123

    winnie123 Mu-43 Regular

    95
    Feb 9, 2012
    London, U.K
    Marilyn
    Okay now :smile:
     
  11. Al.

    Al. Mu-43 Veteran

    372
    Jul 3, 2010
    Hull, East Yorkshire, UK
    Alan
    I cannot insert images onto a post , keep getting the message... can't select photopost database...

    am I doing something wrong?
     
  12. nuclearboy

    nuclearboy Mu-43 Top Veteran

    850
    Jan 28, 2011
    USA

    Something is wrong. Mine is acting the same way. I can navigate around fine and I can see my gallery and even add to it. However, adding photos does not work. The app does not see the data base and does not see any photos at all.
     
  13. chipshot713

    chipshot713 Mu-43 All-Pro

    May 24, 2012
    Pearland, Texas
    Kelly
    I still cannot post images from my gallery. Getting frustrated to say the least.
     
  14. RnR

    RnR Mu-43 All-Pro

    Sep 25, 2011
    Brisbane, Australia
    Hasse
    nikon105.JPG

    Try to refresh your browser cache. I think your cache is serving up old pages, and those pages may still be broken.
     
  15. chipshot713

    chipshot713 Mu-43 All-Pro

    May 24, 2012
    Pearland, Texas
    Kelly
    @RnR, ran norton utilities, cleaned browsers still not working on Chrome or IE. also same thing happening on my ipad...I'll give Amin a couple of days before I give-up on this forum. If I can't post from my gallery, that takes the fun out of this forum. Thanks for trying to help me. Kelly
     
  16. beanedsprout

    beanedsprout Mu-43 Veteran

    429
    Apr 13, 2013
    north central Ohio
    Works for me. You must be doing something wrong on your end.

    Where and how exactly are you trying to post them?

    I just uploaded that one and copied the URL that was given into the little quick reply box at the bottom of the thread and voilĂ .
     
  17. beanedsprout

    beanedsprout Mu-43 Veteran

    429
    Apr 13, 2013
    north central Ohio
    Oh oh oh I see what you're trying to do. I had to dig because I've never used that feature before. You're right, there's an error and it's saying that I don't have any images uploaded (even though I just uploaded that one). But there are plenty of ways to skin a cat.

    If you go to the advanced reply, below the smileys there's an "insert" my photos link that I've never paid attention to. Apparently this is the problem.
     
    • Like Like x 1
  18. RnR

    RnR Mu-43 All-Pro

    Sep 25, 2011
    Brisbane, Australia
    Hasse
    @chipshot713

    Try this - Go to your gallery (via the link at the very top of the page, just below the mu-43.com icon), click the photo you wish to post, grab the "Linked Image" URL that is displayed at the bottom of the image. Paste URL in your post.

    This is the way I have always posted my images from the gallery.