Problems adding images, and worse

Discussion in 'Help and Feedback' started by 2mnycars, Apr 22, 2014.

  1. 2mnycars

    2mnycars Mu-43 Veteran

    285
    Aug 26, 2012
    Toronto
    DaveL
    I tried to add images of my Billingham Hadley Digital bag from flickr. No surprise I couldn't.
    I added several comments.

    I can't see those comments displayed in the thread.
    I also couldn't see any way to edit the post, or delete it when I first detected it.

    Please help.

    I hope I can see responses here.

    (I am really frustrated. And I really care that I don't inconvenience others here.)

    DaveL
    (2mnycars)
     
  2. WhidbeyLVR

    WhidbeyLVR Mu-43 Top Veteran

    667
    Feb 14, 2014
    Whidbey Island
    Lyle
    Here is what I do:

    1. go to Flickr image page in a separate tab
    2. click on the share button (box with arrow in the upper right)
    3. click on the BBCode button
    4. select resolution from the dropdown list
    5. select and copy the link from the text box
    6. paste that into the Mu-43 editor.

    flickr_share.
     
    • Like Like x 3
  3. 2mnycars

    2mnycars Mu-43 Veteran

    285
    Aug 26, 2012
    Toronto
    DaveL
    Thanks so much!
     
Loading...
Similar Threads Forum Date
Option added to ignore specific subforums in unread/recent post links Help and Feedback Mar 19, 2017
Problems with site during last week or so Help and Feedback Oct 5, 2015
Problems with text editing on iPads Help and Feedback Jun 28, 2015
E-PL5 LCD problem Help and Feedback Jun 7, 2015
GX-7 focusing problems Help and Feedback Nov 3, 2013