Problem with Scoreboard pic

ac12

Mu-43 Hall of Famer
Joined
Apr 24, 2018
Messages
3,385
Location
SF Bay Area, California, USA
HELP

These two shots are less than a second apart.
What I don't understand is why some of the display digits are faded or do not appear.

Details:
- Camera EM1-mk2, Shutter = Continuous Low-silent, 1/1600 sec.

1617163728727.png
Subscribe to see EXIF info for this image (if available)


My wife had a similar problem but different setup
EM1-mk1, mechanical shutter, 1/400 sec
Same problem with missing digits at a much slower shutter speed.
1617164380502.png
Subscribe to see EXIF info for this image (if available)


Any idea of what might be causing the missing digits in the scoreboard, and how to fix the problem?
 

ac12

Mu-43 Hall of Famer
Joined
Apr 24, 2018
Messages
3,385
Location
SF Bay Area, California, USA
I wonder if I can get the coach or AD to help me test various camera/shutter configurations.
- e-shutter vs mechanical, and shutter speeds.

Swim season has ended, but water polo is next, and I really would like to be able to get the scoreboard looking like it should be.

What is odd is that I do not remember having this problem shooting a Nikon D7200 or D5600.
 
Links on this page may be to our affiliates. Sales through affiliate links may benefit this site.
Mu-43 is a fan site and not associated with Olympus, Panasonic, or other manufacturers mentioned on this site.
Forum post reactions by Twemoji: https://github.com/twitter/twemoji
Forum GIFs powered by GIPHY: https://giphy.com/
Copyright © Amin Forums, LLC
Top Bottom