1. Welcome to Mu-43.com—a friendly Micro 4/3 camera & photography discussion forum!

    If you are thinking of buying a camera or need help with your photos, you will find our forum members full of advice! Click here to join for free!

Pinwide help required!

Discussion in 'Native Lenses' started by Alan_N, May 8, 2011.

  1. Alan_N

    Alan_N Mu-43 Regular

    97
    Jan 22, 2011
    Yorkshire UK
    Alan
    Hello All pinwide users, I have just taken delivery of my pinwide :smile: I have had a look at posts here and also FAQ for wanderlust cameras. It is proberly something that is simple. But I can not get my pinwide to work. I attach it to my GF1 point it at my subject and see the image on the screen. I press the shutter button and just get the message "please check that the lens is attached correctly"

    What am I doing wrong?
     
  2. BAKatz

    BAKatz Mu-43 Veteran

    247
    Sep 9, 2010
    Riverdale, NY
    i just got mine too..i use an EPL-1, and i realized the " W " logo must be at the top ......hope that helps...enjoy the pics....
     
  3. Alan_N

    Alan_N Mu-43 Regular

    97
    Jan 22, 2011
    Yorkshire UK
    Alan
  4. qball

    qball Mu-43 Regular

    170
    Jun 19, 2010
    Yep... had the same issue myself. Detached, rotated a bit and reattached and all is well!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.