Olympus e-p3 brick

Discussion in 'Olympus Cameras' started by magicboyguccino, Feb 7, 2012.

  1. magicboyguccino

    magicboyguccino New to Mu-43

    2
    Mar 15, 2011
    Hi!
    After upgrading to 1.2 firmware my e-p3 is not opening.
    How can i solve this problem?
    Is there any key combination to put the camera in to firmware upgrade mode and than try to update the firmware again?
    thanks!
     
  2. Aegon

    Aegon Mu-43 Veteran

    342
    Nov 3, 2011
    Portland, OR
    Olympus Service:
    Customer Service & Repair Center

    (I don't know everything, maybe someone else knows a trick to get you out of this, but I think the camera will have to go to Olympus for service).
     
  3. SRHEdD

    SRHEdD Mu-43 Top Veteran

    979
    Feb 24, 2011
    Viera, Florida USA
    Steve
  4. magicboyguccino

    magicboyguccino New to Mu-43

    2
    Mar 15, 2011

    you are right.
    there must be a button combination to get the machine in to firmware upgrade mode.

    I will be very happy if somebody can help me.

    thanks!
     
  5. TimW

    TimW New to Mu-43

    2
    Apr 9, 2012
    Did you ever find the solution to this as my ep3 is in the same state.
     
  6. fdifulco

    fdifulco Mu-43 Veteran

    259
    Nov 28, 2011
    New Orleans, Louisiana
    Frank
  7. TimW

    TimW New to Mu-43

    2
    Apr 9, 2012
    Interesting site but didn't see any info on recovering from a failed firmware install. Guess it will have to go in for service.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.