Olympus 60mm macro failure

Bushboy

Mu-43 Top Veteran
Joined
Apr 22, 2018
Messages
884
Location
Aotearoa
Real Name
Charlie
My lens has stopped working.
Turn on cam, buzzing noise emanates, focus tries to move momentarily, then nothing.
Message on lcd panel... check status of a lens.
Tried my other lenses, all working fine.
Any ideas?
 

Bushboy

Mu-43 Top Veteran
Joined
Apr 22, 2018
Messages
884
Location
Aotearoa
Real Name
Charlie
Yes, there is service contact details inside the box.
Not very confidence inspiring I tell you. Going one minute, next minute, nothing...
Luckily I got the 45 Panasonic to carry on with. Which makes better photos anyway!
 

djtaylor7

Mu-43 Top Veteran
Joined
Mar 2, 2013
Messages
701
Location
Nelson, NZ
Real Name
David
Is it the same for all positions of the lens switch? Imagine that lens with its focus indicator is quite complicated inside.
Haven't had to get any Olympus kit repaired here as yet, but understand A & E Electronic in Christchurch are the service agent.
 

Bushboy

Mu-43 Top Veteran
Joined
Apr 22, 2018
Messages
884
Location
Aotearoa
Real Name
Charlie
Yes, in Chch.
Yeah nah, I’ve tried everything. Something jammed or come adrift in there. No communication with the camera, blank screen.
Even tried a different camera.
 
Links on this page may be to our affiliates. Sales through affiliate links may benefit this site.
Mu-43 is a fan site and not associated with Olympus, Panasonic, or other manufacturers mentioned on this site.
Forum post reactions by Twemoji: https://github.com/twitter/twemoji
Copyright © 2009-2019 Amin Forums, LLC
Top Bottom