Showcase Olympus 12-100mm f/4 Pro

Tayger

Mu-43 Regular
Joined
Mar 18, 2019
Messages
34
Location
Treviso
Hand free

treviso by night
Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
 

Tayger

Mu-43 Regular
Joined
Mar 18, 2019
Messages
34
Location
Treviso
Treviso by night

hand free
Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
 

Pluttis

Mu-43 Top Veteran
Joined
Nov 14, 2016
Messages
666
Location
Sweden
Real Name
Peter
Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
 
Joined
Mar 20, 2013
Messages
94
Location
Melbourne, Australia
Real Name
Mulyadi Robin
After a long wait, I decided to pull the plug on this one for an easier travel lens. Having to lug around a 22 month old does not help facilitating lens changes and/or carrying bulky bags with multiple lenses.

Two days into it, and I'm already loving the versatility! Currently visiting the in-laws in Perth, and we hit the Fremantle markets this afternoon...

Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
Untitled by Mulyadi Robin, on Flickr

Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
Untitled by Mulyadi Robin, on Flickr

Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
Untitled by Mulyadi Robin, on Flickr

Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
Untitled by Mulyadi Robin, on Flickr
 
Joined
Jan 9, 2012
Messages
402
Location
Brisbane, Queensland, Australia
Real Name
Chris
Hast anyone an Idea how i can get the linked picture upright?

Here you go. :)
I just saved it to desktop, and posted it without having to rotate.

Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
 

ss383nova

Mu-43 Rookie
Joined
Aug 16, 2016
Messages
16
Location
Winthrop, WA
Real Name
Steve G.
Oly EM1.2 - 12-100mm - f 8.0 @ 20mm iso 400 1/60th SS
PA163345.JPG
Subscribe to see EXIF info for this image (if available)


my site : www.ss383nova.com
 

retiredfromlife

Mu-43 Hall of Famer
Joined
May 15, 2016
Messages
3,693
Location
Sydney, Australia
Has anyone an Idea how i can get the linked picture upright?
It happened to me once. It looked OK when viewing on my PC but rotated on the forum. Seems totally random.
What I did was use a different editor to the one I normally use and re-saved it to my desktop. Deleted the original and replaced it with the new one and all was then OK. Don't know if this step made any difference but I saved it once upside down then resaved it correctly in case something went wrong with the original save.
 
Links on this page may be to our affiliates. Sales through affiliate links may benefit this site.
Mu-43 is a fan site and not associated with Olympus, Panasonic, or other manufacturers mentioned on this site.
Forum post reactions by Twemoji: https://github.com/twitter/twemoji
Copyright © 2009-2019 Amin Forums, LLC
Top Bottom