LX-100 sensor malfunction?

Discussion in 'Panasonic Cameras' started by HateCameras, Jul 22, 2016.

  1. HateCameras

    HateCameras New to Mu-43

    4
    Jul 22, 2016
    Camera behaves like it's getting too much light. Can't focus.

    Everything else works fine I can take the picture and it saves what you see on the screen to the SD card.

    Help :( 
    (out of warranty I guess?)
    I bought it in June 2015 (UK) I could swear it said 24months warranty,
    When I go to panasonic support page it only says 12 months for digital cameras?
    I feel a bit dissapointed as that would mean I'm a month out of warranty...

    IMG_20160722_160841.
     
  2. panamike

    panamike Mu-43 Hall of Famer Subscribing Member

    Jul 5, 2016
    Lincolnshire UK
    I know the UK site says 12 months but doesn't it go to 24 months if you register it.
     
  3. HateCameras

    HateCameras New to Mu-43

    4
    Jul 22, 2016
    I will join a raffle to win a camera that's all of the benefits of registration as far as I can see...

    I contacted Amazon technical support but unfortunately they say it's out of warranty, they redirected me to Panasonic UK support :( 
     
    Last edited: Jul 22, 2016
  4. panamike

    panamike Mu-43 Hall of Famer Subscribing Member

    Jul 5, 2016
    Lincolnshire UK
  5. HateCameras

    HateCameras New to Mu-43

    4
    Jul 22, 2016
    That's only live since April. Not valid for 2015


    OK nevermind it was one of the ribbon cables or dirt on the motherboard.
    I opened up the camera myself, reconnected everything, put it back together and it's working fine now. Go figure...
     
    Last edited: Jul 22, 2016
    • Like Like x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.