Image posting dialogue box

Discussion in 'Help and Feedback' started by OzRay, Feb 14, 2015.

  1. OzRay

    OzRay Mu-43 Legend

    Jan 29, 2010
    South Gippsland, Australia
    Ray, not Oz
    It appears that the dialogue box used to post images has changed so that the default setting is 'upload images' rather than 'link to URL', as it used to be. I've found this really frustrating as you now have to select the URL dialogue box and then the text box, as doing the former doesn't default to the text box where you paste an image link. I'm not sure what the ratio of people is that link vs uploads, but it's become quite clunky with the change (the dialogue box looks horrid).
     
  2. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
    vBulletin doesn't have a good way to allow both methods. It's either this way, or have no option to upload from computer (the old way). One of many reasons I'm testing Xenforo as an option to migrate this forum to.
     
  3. OzRay

    OzRay Mu-43 Legend

    Jan 29, 2010
    South Gippsland, Australia
    Ray, not Oz
    It makes you wonder who designs and updates the vBulletin boards when so many aspects often tend to be clunky devices seemingly from the 80s.
     
    • Like Like x 1
  4. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
    If you go to vBulletin.com, they are using a newer version, and that site is unbelievably slow and buggy.
     
  5. spdavies

    spdavies Mu-43 Top Veteran

    979
    Apr 9, 2013
    Hawaii
    Stephen
    Another change that happened recently is that in the "Manage Attachments" dialogue,
    it no longer seems to be able to identify or extract thumbnails.
    When you upload an image, the placeholder is a large question mark.
    The image posts fine on the forum page, no problem there;
    (and no double images now - thanks, Amin).