1. Welcome to Mu-43.com—a friendly Micro 4/3 camera & photography discussion forum!

    If you are thinking of buying a camera or need help with your photos, you will find our forum members full of advice! Click here to join for free!

Help needed with G1

Discussion in 'Open Discussion' started by michaelfinch, Nov 3, 2011.

  1. michaelfinch

    michaelfinch Mu-43 Regular

    104
    Sep 24, 2010
    Lancashire, England
    When I activate the WB or ISO buttons on my G1 all I get on screen is a small square that I assume is some tracking device. I've run through the menus but can't see anything that is an obvious fix. Any clues anyone? All advice gratefully received as I'm obviously being a bit thick!
    Cheers
    Michael
     
  2. addieleman

    addieleman Mu-43 All-Pro

    Aug 5, 2010
    The Netherlands
    Ad
    I guess you have the Direct AF area option switched on like shown below; in this mode the buttons control the position of the focus area. Switch it off and the buttons regain the normal functions of white-balance, ISO etc.

    i-BqwhWCc-M.
     
    • Like Like x 1
  3. michaelfinch

    michaelfinch Mu-43 Regular

    104
    Sep 24, 2010
    Lancashire, England
    Thank you very much addieleman! What a valuable forum!!
    Cheers
    Michael
     
  4. addieleman

    addieleman Mu-43 All-Pro

    Aug 5, 2010
    The Netherlands
    Ad
    You're welcome! :smile:
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.