Extracting video...

j L e e

New to Mu-43
Joined
May 21, 2010
Messages
3
I have a gf1 and have taken some videos. But when i opened my windows explorer I couldnt find the files even when I can see them on the camera...

Any ideas?
 

BBW

Super Moderator Emeritus
Joined
Jan 13, 2010
Messages
6,229
Location
Near "Playland" outside of NYC, NY, USA
j L e e, I've just moved your thread to the Video Corner since the Help and Feedback forum is about the site itself, not cameras or software problems.

Let's see if you can get some help here regarding the video on your GF1.

And welcome to the board!:smile: And when you have a chance, you might stop by the Welcomes and Introductions forum.
 

Ephemeral Moment

Mu-43 Regular
Joined
Jun 3, 2010
Messages
102
Location
Darlington
well I've used iMovie to import it onto my Mac, but the same as you I couldn't tell which files were meant to be the movie files to import them manually
 

Iconindustries

Mu-43 Hall of Famer
Joined
Jan 31, 2010
Messages
2,196
Location
Cecil Plains, Queensland, Australia
Yeah I can't find the original files either when I plug it into my mac. In the card there is a folder called 'Private' and I clicked on that and inside there is a folder marked AVCHD. But inside that all there is just exec thumbnails and no movie file. But somehow imovie finds them!

Good point you've made Jlee, let's hope someone has nutted it out.
 

ChristopheG

Mu-43 Regular
Joined
Jun 4, 2010
Messages
49
ChristopheG

To find those files you can take help of imovie,or check it out to the company where you bought that and take instructions.
 
Links on this page may be to our affiliates. Sales through affiliate links may benefit this site.
Mu-43 is a fan site and not associated with Olympus, Panasonic, or other manufacturers mentioned on this site.
Forum post reactions by Twemoji: https://github.com/twitter/twemoji
Copyright © 2009-2019 Amin Forums, LLC
Top Bottom