E-P1 Site Down (404) ??

Discussion in 'Open Discussion' started by G1 User, Nov 29, 2010.

  1. G1 User

    G1 User Mu-43 Veteran

    Jul 20, 2010
    Anyone know what the problem is?

    I know a week or 2 ago there was a hacker that caused some major problems, and they had to install the OS again...

    Thanks in advance
  2. playak47

    playak47 Mu-43 Veteran

    Nov 4, 2010
    i get this error on mu-43.com right now

    503 Service Unavailable
    The server is temporarily busy, try again later!

    I get this error using firefox but the same page loads in Chrome. It seems like its mostly new pages that are created in last couple of days.
  3. BBW

    BBW Super Moderator Emeritus

    playak47, you're getting that error "now"? Or you were getting it? If you have any problems with this site, please post on the Help and Feedback forum, which can be found in the Members Only section.

    It is possible that some behind the scenes activity was going on a few minutes ago...moving forums, etc. But everything should be fine now.

    G1_User, I'm sorry I don't have any info regarding the E-P1 site your referring to but hope it's back together for you soon.
    • Like Like x 2
  4. G1 User

    G1 User Mu-43 Veteran

    Jul 20, 2010
    I use Firefox 3.6.12
    I tried in EI/32 and 64, no luck...
    Maybe down for some reason.
    But 404 error? Page does not exist?...
    because the server is off line I guess??

    Frustrating at best
  5. OzRay

    OzRay Mu-43 Legend

    Jan 29, 2010
    South Gippsland, Australia
    Real Name:
    Ray, not Oz
    There's a web site dedicated to the E-P1? :confused: