1. Reminder: Please use our affiliate links for holiday shopping!

E-M1 mystery symbol.

Discussion in 'Olympus Cameras' started by Dave in Wales, May 16, 2016.

  1. Dave in Wales

    Dave in Wales Mu-43 All-Pro

    Nov 5, 2011
    West Wales
    Well, I've never come across it before, and this my third body.

    It's the one in the very top RH corner, the rectangle with the three 'stars'.

    It appears for a very short time after switching the camera on and then disappears.

    I can't seem to find it in the manual, what the heck is it.

    26773071330_41f32f48a4_z. IMG_0252 copy by Dave in Wales, on Flickr
     
    • Informative Informative x 1
  2. DaveEP

    DaveEP Mu-43 Top Veteran

    683
    Sep 20, 2014
    York, UK
    Sensor clean?
     
    • Informative Informative x 2
    • Agree Agree x 1
    • Appreciate Appreciate x 1
  3. wjiang

    wjiang Mu-43 Hall of Famer

    Yip, it's power on SSW sensor cleaning function.
     
    • Informative Informative x 1
  4. Dave in Wales

    Dave in Wales Mu-43 All-Pro

    Nov 5, 2011
    West Wales
    Well, I'll be.

    All these years and I've never seen that before.

    Many thanks.
     
  5. PakkyT

    PakkyT Mu-43 Top Veteran

    767
    Jun 20, 2015
    New England
    It shows that the magic pixie dust was applied.
     
    • Like Like x 2
  6. drd1135

    drd1135 Zen Snapshooter

    Mar 17, 2011
    Southwest Virginia
    Steve
    You know, if they really did that the icon would probably look like that. Maybe they tried and when it didn't work they recycled the icon.