1. Reminder: Please use our affiliate links for holiday shopping!

Can't see my own replies?

Discussion in 'Help and Feedback' started by arch stanton, Apr 8, 2013.

  1. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    Really odd problem today, if I reply to a post the server appears to know I've made the reply, but I cannot see it when I view the page.

    ----------------
    EDIT - PLEASE post your browser and OS if you see the same issue.

    Using F5 (windows, firefox) seems to pick up the updates where reloading from the Address bar doesn't.
    Hard refresh (CTRL-F5) definitely clears the page and gets the server page properly.

    Clearing your local cache temporarily fixes all previous invisible posts.

    Just manually take the tab somewhere else if it gets stuck on the looping reload as it can use a lot of CPU.

    Be REALLY careful to do it right and ONLY clear your cache. Clearing cookies and history can remove stored login details to many sites, and it's a real pain to look every login up again!
    ----------------

    All replies I've made today result in a looping reload of the thread after I click "Submit Reply", I don't think it stops reloading the page.

    If I browse away and then back, I still can't see my reply - but the server stops me double-posting and if I use the forum search to look for my posts I can see I'm the last person to update the thread - but still don't see the post when I click on it.

    REALLY weird...trying this to see if new thread is any different.

    I'm using up-to-date firefox on a Windows 7 machine.
     
  2. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    Case in point, I can't see this thread in the Help forum listing.

    I can see I'm the last person to update the 'New Posts' thread, but when I click on it can't see my own replies!
     
  3. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
    I just had a weird problem with one of your posts too. I went to click on latest post in a thread, and it was your post - I also got a weird looping post thing... Maybe related to the server change? I'm looking into it right now.
     
  4. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    Hmm, testing more - the reply thing might be to do with Ghostery - and add-on I use to block sites tracking me. When I turned that off I could see all the replies including yours.
    It was blocking Google Analytics, Google Custom Search and Viglink.
    It's now off so interested to see if this posts OK.

    Though it made no difference to my view in forum listings or user CP, still couldn't see this thread in Help listing, and now subscribed updates in user CP...though that would make sense if the 'on reply' subscription failed from Ghostery.
     
  5. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
  6. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    Except now it's working fine and last update was perfect.
    Really weird!
     
  7. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    But that one didn't, looping again - I'm gonna stop looking before I go bonkers!
    Sorry for so many posts here Amin!
     
  8. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
    Arch, what happens when you logout? Can you see your posts without looping? I think this has something to do with a change I made to use Google's page speed service, which is a content delivery network. I disabled that, but it can have some lingering effects while waiting for DNS propagation.
     
  9. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    OK, trying this reply without logging out, I restarted my browser a while back so guessing that might have an effect.
     
  10. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    That was a "quick reply" which seemed to work - but on page reload I can't see post #9.

    This is a full reply via newreply.php, let's see what we get.
     
  11. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    OK, logged out and logged back in again, trying this full reply.

    The last post resulted in the looping reload (before I logged out), it hits my CPU quite hard at the same time like a script on my side's gone nuts.
     
  12. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    That is the weirdest thing!

    OK, successful non-looping reply after logging out and back in again.

    BUT, I still can't see my replies after your last post until post #11 which is on thread page no2 (index2.html). If I go back to view page one, yours is the last visible post and I don't have a page-counter to go to page 2 and the visible post #11.

    Intrigued to see if this is visible after I hit reply!
     
  13. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    OK, post #12 didn't loop on post, but it's invisible.

    The only way I can get back to page 2 of the thread is by manually adding "index2.html" to the url :biggrin:
     
  14. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    Sorry, I think successful post #12 was a quick reply. not a full reply.
    This is a quick reply also.
    Full reply is definitely still looping.
    Will log out/in again and see how much thread I can see :)
     
  15. KVG

    KVG Banned User

    May 10, 2011
    yyc(Calgary, AB)
    Kelly Gibbons
    I have been having the same thing happening
     
  16. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    Full reply here, logged out and back in again.
    Thread's at the top of today's posts showing 14 replies, but post #11 at start of page 2 is the last post I can see.

    Sorry to any other poor person reading this expecting a hotbed of discussion - just trying to debug this for Amin!
     
  17. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    Quick reply here so I can see it.

    Still got the looping reload and high CPU use after the last full reply following a clean logout and login.
     
  18. juangrande

    juangrande Mu-43 Top Veteran

    805
    Dec 2, 2012
    COLORADO
    Can't see my replies either.
     
  19. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    To anyone else posting in this thread - sorry, I can't see your replies either!
    Just logged out and back in, I see 13 replies counted in Today's Posts.
    I could see 17 counted replies before logging out.
    Last post I can read inside the thread is post #11.
    Sent using quick reply, this shows me some more of the invisible posts once only, immediately after clicking "post quick reply"...they're gone if I refresh.
     
  20. arch stanton

    arch stanton Mu-43 Veteran

    411
    Feb 25, 2012
    London
    Malc
    Hi KVG and juan - I can see your replies and mine if I use Quick Reply.
    Otherwise, no dice :)