1. Welcome to Mu-43.com—a friendly Micro 4/3 camera & photography discussion forum!

    If you are thinking of buying a camera or need help with your photos, you will find our forum members full of advice! Click here to join for free!

Autofocus lock problem after firmware update

Discussion in 'Olympus Cameras' started by Andresf, Jul 24, 2010.

  1. Andresf

    Andresf New to Mu-43

    4
    Jul 24, 2010
    Hello.
    I apply the firmware update to my new EP2, and now the autofocus lock does not work anymore. When a press the shutter until the middle, the camera make the autofocus and immediately shoots.
    Some body know how can i revert to the previous firmware? or force to reset the firmware of the camera?
    thanks
     
  2. Streetshooter

    Streetshooter Administrator Emeritus

    Dec 15, 2009
    Phila, Pa USA
    Start with turning off the camera, remove the battery, then reinsert the battery and start it up...
    that should reset the firmware.....
     
  3. Andresf

    Andresf New to Mu-43

    4
    Jul 24, 2010
    Thank you Streetshooter, but i remove the battery and reinsert it again, but nothings happen. Any idea? It was working fine before the firmware update was applied.
     
  4. Streetshooter

    Streetshooter Administrator Emeritus

    Dec 15, 2009
    Phila, Pa USA
    Check your settings and make sure nothing has changed.
    I'll get Brian Mosley on it, he's the Olympus Guru....
     
  5. Andresf

    Andresf New to Mu-43

    4
    Jul 24, 2010
    i triple check everything, and looks fine. Somethings happen with that update. Thanks again.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.