And We're Back (Server Migration)

Discussion in 'Help and Feedback' started by Amin Sabet, Apr 7, 2013.

  1. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
    Sorry for the unannounced site downtime. If I didn't do this now, I wasn't sure when work would allow me to do it, and we've been getting a lot of out-of-memory errors lately.

    We've now got a better processor, more RAM, and faster drives.
     
  2. twokatmew

    twokatmew Mu-43 All-Pro

    Jun 1, 2012
    Lansing, MI, US
    Margaret
    OK, unannounced outage forgiven. :biggrin:

    --
    Sent from my phone. Please pardon my brevity!
     
  3. JStheoriginal

    JStheoriginal Mu-43 Veteran

    271
    Mar 9, 2013
    Canada
    Justin
    Oddly...and awesomely...notifications inside the app now work in the Tapatalk 2 iPhone app! Yayyyy. Push notifications work when you aren't in the app, too.

    e7apy2aj.
     
  4. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
  5. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
    I'm still tweaking here, but the site already seems faster to me.
     
  6. JStheoriginal

    JStheoriginal Mu-43 Veteran

    271
    Mar 9, 2013
    Canada
    Justin
    Either you had to just restart the server or it had ram limitations lol
     
  7. DeeJayK

    DeeJayK Mu-43 Hall of Famer

    Feb 8, 2011
    Pacific Northwest, USA
    Keith
    This thread reminded me how much time and effort (and expense) Amin puts into running this forum. It's been a while since I donated, so I just threw a few more bucks into the hat.
     
  8. xdayv

    xdayv Color Blind

    Aug 26, 2011
    Tacloban City, Philippines
    Dave
    I noticed some improvements, it's faster. Thanks.
     
  9. DeeJayK

    DeeJayK Mu-43 Hall of Famer

    Feb 8, 2011
    Pacific Northwest, USA
    Keith
    I don't know if its related to the server upgrades from yesterday, but today each time I click on the "Active Discussions" link in the top banner I get a pop-up notification for a message I have already read. Also my color scheme (which is set to Dark) switches back to the default white scheme.

    I'm seeing this behavior in two different browsers (Chrome and Firefox) in Windows 7. I'm not sure if anyone else has noticed or reported something similar.
     
  10. teddoman

    teddoman Mu-43 Regular

    191
    Mar 22, 2013
    nyc
    Pretty unstable today. Probably just needs some tweaking.
     
  11. Narnian

    Narnian Nobody in particular ...

    Aug 6, 2010
    Midlothian, VA
    Richard Elliott
    The web site or Amin?
     
  12. JStheoriginal

    JStheoriginal Mu-43 Veteran

    271
    Mar 9, 2013
    Canada
    Justin
    :biggrin:
     
  13. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Apr 10, 2009
    Boston, MA (USA)
    I think all the problems are related to a change I made to use Google's page speed service, which is a content delivery network. I disabled that, but it can have some lingering effects while waiting for DNS propagation. Should be sorted by the end of the day unless I broke something else.
     
  14. teddoman

    teddoman Mu-43 Regular

    191
    Mar 22, 2013
    nyc
    Both. Hive mind, Borg-style.

    Feels a lot more stable today. Thing seem to be working properly. I guess Amin must be feeling better :wink: